Plastové a plast-hliníkové okno KF 500

Okno se zcela novým integrovaným I-Tec závorováním pomocí klapek. Celoobvodové vlepení skla. Ve standardním provedení v bezpečnostní třídě RC2 N dle EN 1627 – 1630. Možnost doplnění o I-Tec větrání s rekuperací a s účinností 86%.

Hlavní cena 2014 - medaile
Nominace čís.: 14
Přihlašovatel: Internorm-okno s.r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Celoobvodové vlepení skla. Okno se zcela novým integrovaným I-Tec závorováním pomocí klapek. Ve standardním provedení v bezpečnostní třídě RC2 N dle EN 1627 – 1630. Možnost doplnění o I-Tec větrání - zařízení je vybaveno výměníkem tepla s rekuperací s účinností 86%. Stavební hloubka 90mm. Stavební výška 79,5mm.

Inovativnost

I-Tec zasklení: vlepení skla přináší větší pevnost prvku, bezpečnost, tepelnou izolaci, vzduchotěsnost. I-Tec závorování: ve standardu přináší vyšší bezpečnost proti vloupání, působivý design, pohodlnější údržba. I-Tec větrání: permanentně čerství vzduch, nižší prašnost v místnosti, možno osadit filtrem proti prachu a pylu. Nižší pohledová stavební výška rámu 79,5mm – křídlo je schované za rámem. Více skla v prvku tzn. více světla a úspory energie. Design: z venkovní strany není rozdíl ve vzhledu fixního nebo otvíravého prvku.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz