Systém Trocal 76 mm pro okna a dveře

Univerzální plastový profil se součinitelem prostupu tepla Uf = 0,82 W/(m2K) pro okna a dveře s tloušťkou 76 mm pro osazení dvojsklem i trojsklem.

Nominace čís.: 16
Přihlašovatel: profine GmbH
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Uvedené hodnoty je dosaženo kombinací profilu s funkční skořepinou AluClip Pro, okenním rámem vyplněným pěnou a křídlem se středovým těsněním. Nový profil nabízí energeticky velmi účinné těsnění drážky pro dvojsklo i trojsklo. S izolačním dvojsklem o součiniteli prostupu tepla Ug = 1,1 W/(m2K) docílíme prakticky téže hodnoty i pro celé okno, tzn. UW = 1,1 W/(m2K). Při použití trojskla o součiniteli prostupu tepla Ug = 0,5 W/(m2K) docílíme hodnotu UW až na úrovni 0,73 W/(m2K). Totožné profily, jak konstrukčně i barevně, se dodávají i pod obchodními značkami KÖMMERLING 76 a KBE 76.

Výhody použití

Konstrukční hloubka profilu 76 mm je vhodná pro rekonstrukce i novostavby. Nabízí skvělé izolační hodnoty profilu v kombinaci s úzkými pohledovými šířkami, možnosti upevnění skel o velké tloušťce a celkově inteligentní konstrukci. To také zaručuje okno s prvotřídní energetickou účinností. I co se týče vzhledu a designu splňuje Systém 76 náročné požadavky. Až jižansky působivá pestrost široké palety dekoračních fólií a inovativní kombinace materiálů s hliníkem poskytují architektům, projektantům a investorům nevšední svobodu individuálního řešení.

Inovativnost

Systém 76 přináší rozsáhlé výhody také z provozně ekonomického hlediska. Díky modulární konstrukci s vysokou kompatibilitou ohledně skel, ocelí a vedlejších profilů umožňuje systém prováděcím firmám jednoduché zpracování a komfortní logistiku. Montáž usnadňuje inovované upevnění a snížení zatížení. A koncovým zákazníkům přináší Systém 76 to hlavní: šťastný pocit z dobré investice.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz