ScreenLine – stínění integrované do izolačních skel

Integrovaná bateriově napájená horizontální žaluzie SL22F Touch s možností solárního dobíjení a dálkového ovládání.

Platinová cena profesní poroty 2015 - medaile
Nominace čís.: 9
Přihlašovatel: ScreenLine CZ a.s.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Bateriově napájená meziskelní žaluzie SL22F Touch je další z široké škály bezúdržbových stínicích produktů italského koncernu Pellini SpA.

Systém využívá bezkartáčových motorů s velmi tichým chodem. Motor je dvourychlostní a umožňuje jak jemné naklápění lamel tak následně jejich rychlejší navíjení.

Žaluzie disponuje inovativním ovládáním pomocí dotykového modulu. Součástí modulu může být i rádiový přijímač, který dokáže zpracovat povely vysílané z dálkového ovladače.

Žaluzie se standardně dodává s vlastním „Warm-edge” distančním rámečkem na bázi TGI.

Výhody použití

Produkty ScreenLine poskytují svým uživatelům množství praktických výhod: nikdy se neušpiní, nepoškodí, nevadí při umývání oken, nepřekáží dětem při hře, květinám na parapetu ani domácím zvířatům. Zamezují rosení skel v zimních obdobích a obdobně jako exteriérové žaluzie dokáží v letních měsících zamezit prostupu slunečního záření do interiéru. Systém SL22F Touch se ideálně hodí všude tam, kde je kladen nárok na čistotu prostředí, naprostou bezúdržbovost a spolehlivost.

Inovativnost

Systém nevyžaduje složité instalace, není nutné náročné kabelování a propojování komponentů mimo okno, vše se odehrává v rámci samotného skla. Inovativní ovládání pomocí jemných dotyků na sensitivní části bateriového modulu. Schopnost dobíjení článků pomocí solárního panelu - Energetická nenáročnost.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz