Zlatý a stříbrný oboustranný stavební pás RTI Haasová-Menhart® při zateplování podlah a střech

Tepelná izolace z oboustranně reflexních stavebních pásů a vzduchových mezer. Nový, zlatý pás vykazuje zvýšenou životnost.

Nominace čís.: 8
Přihlašovatel: Reflexní tepelná izolace Haasová-Menhart®
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Zlatý a stříbrný, oboustranně reflexní stavební pás RTI Haasová – Menhart® je vhodný v kombinaci s mezerami pro řešení tepelné izolace střech a stropů. Jde o izolaci, která nezatěžuje konstrukci, její provádění je velmi snadné. Zlatý povrch má vyšší trvanlivost než hliníkový; zlato je chemicky netečné vůči oxidantům, kyselému i zásaditému prostředí. Zlatý pás vznikl na základě poptávky i jako efektní finální, pohledové řešení pro stropy prostory kanceláří, kaváren a restaurací: velkou výhodou je pak jeho rychlá montáž; odpadá použití stropních obkladů či kazet. Důležitou novinkou jsou nyní jednostranné i oboustranné lepicí termopásky ve zlatém i stříbrném provedení s extrémní přídržností.

Výhody použití

Zlatý a stříbrný, oboustranně reflexní stavební pás od firmy RTI Haasová-Menhart® zajišťuje v lidských obydlích teplo v zimě a příjemný chládek v létě. Tato izolace se vyznačuje minimální hmotností, montáž je rychlá. Dále účinné stíní elektrosmog, podle některých autorů i „geopatogenní zóny”. Pás se zlatým odrazivým povrchem má vysokou životnost a tedy i stabilitu reflexních vlastností, což plyne z vysoké chemické netečnosti zlata. Zlatý pás lze aplikovat i jako pohledové řešení.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz