Inteligentní stropní systém DENNERT DX - modifikace s vypápěním, chlazením a vzduchotecnikou

Inteligentní stropní systém Dennert DX pro suchou a rychlou výstavbu. Již z výroby Integrované stropní vytápění, chlazení, vzduchotechnika, osvětlení atd. Individuální řešení na míru. Ve spojení s TČ nejúspornější systém pro vytápění a chlazení v ČR.

Nominace čís.: 17
Přihlašovatel: Dennert Baustoffwelt GmbH & Co. KG
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Inteligentní stropní systém DX řeší individuální požadavky každého jednotlivého stavebního projektu a díky moderní technologii progresivně zkracuje dobu výstaby, snižuje náklady a omezuje nutnost dalších prací ze strany stavby. Díky technologii tzv. termoaktivního stropního vytápění (chlazení) šetří podstatně náklady na vytápění. Jako jediný systém na trhu řeší systémově vzduchotechniku a je díky tomuto nejvhodnější pro technologii „pasivních domů” i pro domy s řízenou ventilací.

Výhody použití

Přesná a propacovaná moderní vyroba, eliminace chyb při zaměření, typová statika, dodací lhůta 8-12 dní, bez věnců pod stropem, řešení individuálních požadavku stavby (např. šikminy, rádiusy, technologické prostupy, bodové zatížení, výměny atd..) Rychlá montáž bez dalšího betonování, hladky podhled vhodný pro stěrkování či malbu. Úspora energie.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz