Cemix THERM P WOOD

Cemix THERM P WOOD je zateplovací systém určený pro zateplení dřevostaveb a průmyslových objektů, kde je podklad tvořen trapézovými plechy.

Nominace čís.: 1
Přihlašovatel: LB Cemix, s.r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Certifikovaný zateplovací systém Cemix THERM P WOOD reaguje na stále větší popularitu objektů, jejichž obvodový plášť je tvořen dřevěnými obkladovými prvky. Je určen zejména pro zateplení staveb, jako jsou RD, chaty a chalupy (i na starší objekty typu OKAL). Vhodným podkladem pro aplikaci systému jsou i trapézové plechy, které se často objevují např. u průmyslových hal. Základem systému je klasický a mnoha realizacemi prověřený systém Cemix THERM P, který byl pro potřeby montáže na dřevěné a plechové podklady upraven tak, aby vyhovoval nárokům na přídržnost systému a odlišný způsob kotvení do podkladu. Systém je složen z nejkvalitnějších komponentů, jejichž skladba je odzkoušena a certifikována podle NV ČR č. 163/2002 Sb.

Výhody použití

Systém je složen z nejkvalitnějších komponentů, jejichž skladba je odzkoušena a certifikována podle NV ČR č. 163/2002 Sb. Speciální vysoce flexibilní Lepicí a stěrkovací hmota WOOD s označením Cemix 145 zajišťuje bezpečné přilepení systému na problematické dřevěné podklady. V systému je jako izolant použit expandovaný pěnový fasádní polystyren a systém je určen pro objekty do výšky 22,5 m. Aplikace je možná na všechny typy dřevovláknitých či dřevotřískových desek, desky OSB, cementotřískové desky překližované desky a jiné podklady na bázi dřeva. Pro povrchovou úpravu zateplovacího systému je možné zvolit jakýkoli typ strukturálních pastovitých omítek Cemix ve více než 400 barevných odstínech.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz