SketchUp 8 PRO – 3D modelování

Program SketchUp je software pro tvorbu 3D návrhů – snadno, rychle, efektivně. Využíván v Architektuře, Interiérech, Výrobě nábytku, Kamen a krbů a dalších.

Cena za design 2012 - medaile
Nominace čís.: 8
Přihlašovatel: 3E Praha Engineering, a.s.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

SketchUp je velmi výkonný 3D skicař a modelář pro tvorbu designu, 3D modelů od koncepční fáze návrhu až po podrobné zpracování detailu. Je využitelný všude, kde je třeba prezentovat vlastní myšlenku pomoci názorného návrhu v 3D prostoru. Práce s ním je tak jednoduchá, jako by se kreslilo tužkou na papír. SketchUp obsahuje flexibilní modul LayOut, který je propojen s modely ve SketchUpu. Provede-li se změna ve 3D modelu, tyto změny se zohlední i ve 2D prezentaci LayOut.

Výhody použití

Snadné ovládání, výborná spolupráce s CAD a vizualizačními systémy, velkoformátový tisk ve vysokém rozlišení, ukládání do vektorových formátů PDF a EPS, profesionální prezentační modul LayOut, export animací do AVI a MOV formátů,plná česká lokalizace. Využití najde nejen v těchto oborech: Architektura, Interiéry, Výroba nábytku, Zahradní architektura, Kamna a krby, Průmyslový design, Strojírenství.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz