Nerezový bazén

Akvahelp je společnost, zajišťující projekci, výrobu, montáž a servis nerezových bazénů včetně komplexní dodávky technologické úpravy vody.

Cena stavebních škol 2012 - medaile
Nominace čís.: 2
Přihlašovatel: AKVAHELP METAL spol. s r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Boční stěny jsou tvořeny z jednostranně broušeného plechu, kde vrchní část tvoří tzv. přelivnou hranu, přes kterou se přelévá voda do žlábku krytého roštnicemi z polypropylenu, popř. nerezové oceli. Žlábky zajišťují nehlučný odvod bazénové vody. Cirkulace vody je zajištěna systémem regulovatelných dnových trysek, které jsou rovněž z nerezové oceli a zajišťují 100% výměnu vody po celé ploše bazénu bez jakýchkoliv hluchých míst. Dno bazénu je tvořeno nerezovým plechem s protiskluzovým dezénem, stejně jako veškeré vstupy do bazénu. Doplňky – např. startovní bloky, madla, lavice, chrliče, jsou ve většině případů pevnou součástí bazénu.

Výhody použití

Výroba z ekologicky nezávadného materiálu, který nepraská a zachovává si svůj původní vzhled. Jednoduchá a rychlá stavební příprava pro samonosnou konstrukci, krátká doba realizace. Možnost umístění i v těžko dostupných prostorách (sklepy, střechy,..). Možnost dodatečného zabudování bazénových doplňků dle přání zákazníka. Nerezové materiály v porovnání s ostatními dostupnými materiály pro stavbu bazénů jsou v dnešní době cenově srovnatelné a vykazují mnohonásobně vyšší životnost a kvalitu.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz