Cementotřísková deska CETRIS AKUSTIC FINISH

Cementotřísková deska s předvrtanými otvory, hladký povrch, opatřená základním podnátěrem a finální povrchovou úpravou dle vzorníku.

Nominace čís.: 20
Přihlašovatel: Cidem Hranice a.s., divize Cetris
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Cementořísková deska CETRIS® AKUSTIC FINISH vzniká opracováním (vyvrtáním pravidelných otvorů průměru 12 mm) základního typu desky CETRIS® BASIC. Základní rozměr desky je 1250 × 625 mm, tloušťka 8 a 10 mm. Povrch desky je hladký, opatřený povrchovou úpravou – základním podnátěrem a finální povrchovou úpravou podle vzorníku RAL nebo NCS.

Výhody použití

Vrtáním pravidelných otvorů je mimo stávajících vysokých mechanických parametrů dosaženo i zlepšení akustických vlastností. CETRIS® AKUSTIC FINISH slouží jako pohltivý akustický obklad, především do sportovních zařízení, prostor s proměnlivou teplotou a vlhkostí, objektů se specifickými požadavky. Ve srovnání s jinými akustickými obkladovými materiály je při použití cementotřískové desky CETRIS® AKUSTIC FINISH zajištěna navíc vysoká odolnost proti mechanickému proražení (například míčem) a odolnost vůči vlhkosti – to vše při zachování vysoké třídy reakce na oheň (A2-s1,d0).

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz