Okno VELUX do ploché střechy

Elektricky ovládané okno CVP do ploché střechy - prosvětlení místností pod plochou střechou.

Nominace čís.: 28
Přihlašovatel: VELUX Česká republika, s.r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Elektricky ovládané okno CVP do ploché střechy slouží k prosvětlení místností pod plochou střechou (sklon střechy 0° – 15°) nebo jako doplňující okno v případě hlubších místností. Je otevíravé a lze jej ovládat pomocí programovatelného dálkového ovladače, takže umoňuje i efektivní větrání interiéru. Otevření okna je možné až do výše 150 mm. Dálkové ovládání je založeno na bezdrátové technologii IO-homecontrol. Okno CVP je navíc vybaveno dešťovým senzorem, který zajistí automatické uzavření okna při nepřízni počasí.

Výhody použití

Prosvětlení a ventilace prostor pod plochou střechou, kde nelze použít fasádní okna. Design a uživatelská přívětivost – vhodný do bytových interiérů. Dešťový senzor (samouzavíratelné okno) a pohodlné dálkové ovládání. Kvalitní materiál - rám z tvrzeného plastu zasklený izolačním dvojsklem s lepeným bezpečným sklem na vnitřní straně (použita fólie k zajištění soudržnosti skla při rozbití); krycí kopule z akrylátu nebo polykarbonátu na ochranu proti vnějším vlivům (kopule čirá nebo mléčná). Součinitel prostupu tepla Uw = 1,4 W/(m2K). Možnost osazení stínící el. ovládané plisované rolety.

Inovativnost

Výrobek je IO-homecontrol kompatibilní, umožňuje současně ovládat okno do ploché střechy, střešní okna a zastiňovací doplňky VELUX či ostatní prvky ze skupiny IO-homecontrol (stínění fasádních oken, garážová vrata atd.). Navrženo i pro náročné použití v obytných prostorách; lze osadit stínicím dekorativním prvkem (elektricky ovládaná vnitřní roleta). Čistý interiérový design.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz