Napínané podhledy DPS®

Napínané podhledy vytvářejí nový pohled na interiérový celek s důrazem na dekoraci stropů, nejen barevnou ale i prostorou nebo světelnou (průsvitnou).

Cena za design 2009 - medaile
Nominace čís.: 35
Přihlašovatel: DPS design s.r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Technologie DPS® představuje napínané podhledy a průsvitné folie, které lze designově kombinovat se stropními kazetami LAKO®. Oboje umožňuje vyrábět designová svítidla, prostorové dekorace, velkoformátové osvětlení. Podle potřeby lze na napínané fólie realizovat potisk. Veškeré produkty a komponenty DPS® jsou vyráběny v zemích EU, splňují kritéria evropské normy EN14716:2004, certifikát shody CE1488-CPD-0106/W (hodnocení B-s2, d0). Garance nejvyšší kvality a lesku. Záruka 10 let.

Výhody použití

Rychlá a čistá montáž, dodání a montáž na klíč, odolnost proti vodě a vlhkosti. Folie nepraská, nedeformuje se, má tvarovou paměť, je stálobarevná, pružná, lehká (nezatěžuje stavbu),. Vhodné do všech interiérů. Neomezený tvar a velikost. Snadná údržba (je omyvatelná).

Inovativnost

Evropský certifikát CE1488-CPD-0106/W, exkluzivita pro akustickou technologii MICROSORBER® (od spol. KEAFER). Každý rok nové barvy a typy folií. Rozvoj a důraz na 3D tvary, nové kotvící prvky pro jednodušší montáž. Výrobky z transparentní folie dodáváme vč. světelných zdrojů.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz