Konstrukce dveřních výplní VP Trend s výztuhou TPR 10 mm

Dveřní výplň – sendvič s jádrem vyztuženým 10 mm silnou deskou z tvrzeného polyuretanového recyklátu

Nominace čís.: 13
Přihlašovatel: VP trend s.r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Dveřní výplň (dveřní panel) s výztuhou TPR 10 mm je konstruována jako vícevrstvý sendvič ve složení: deska z ABS/PMMA o síle 2,0 mm – výztužná deska TPR o síle 10 mm – izolační deska z XPS o síle 10 mm – deska z ABS/PMMA o síle 2,0 mm. Konstrukce umožňuje další zesilování izolační vrstvy a tím i zlepšování tepelně-izolačních vlastností.

Výhody použití

Použití dveřní výplně není omezeno její orientací vzhledem ke světovým stranám resp. vzhledem k expozici povrchu dveřní výplně vnějšími vlivy jako slunce, mráz, déšť atd. a to bez ohledu na barvu jejího povrchu. Bezproblémová jednoduchá montáž, obdobná jako u izolačních dvojskel, nebo trojskel a to opět bez ohledu na barvu povrchu dveřní výplně, nebo na její orientaci vzhledem ke světovým stranám. Vysoká stabilita konstrukce a minimální výskyt reklamací na fatální vady, jako praskliny, prohnutí výplně, nebo separace povrchových desek.

Inovativnost

Inovativnost spočívá ve spojení shora uvedených výhod do jednoho celku – plastová výplň (výplň s povrchem z termoplastu) s těmito užitnými a kvalitativními parametry je ojedinělá minimálně v rámci EU.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz