Hotové garáže TEGA

Garáž s úplným příslušenstvím vyrobená v továrně z lehkého Liaporbetonu technologií prostorové prefabrikace.

Nominace čís.: 8
Přihlašovatel: TEKAZ s.r.o.
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Garáž TEGA je kompletně hotová garáž, která je vyrobena v továrně včetně finálních otvorových výplní, povrchových úprav, instalací a osvětlení atp. Z továrny je dopravena na stavbu, kde její osazení na připravený základ a napojení na rozvody (elektřina, příp. voda, kanalizace) je záležitostí nejvýše několika hodin. Ihned poté ji lze plnohodnotně používat.

Výhody použití

Jde kompletně o továrenský výrobek, u kterého je na rozdíl od zakázkově stavěné garáže zaručeno přesné provedení. To se týká nejen stavební části garáže, ale i všech instalací, povrchových úprav. Montáž garáže, přesněji její usazení na základové pasy a napojení na rozvody, trvá cca hodinu. Přitom nevzniká žádný nepořádek a obtěžující odpady. Pracnost je minimální, není třeba žádné lešení, speciální staveništní zařízení ani skladovací prostor. Nedochází ani ke krátkodobému znehodnocení pozemku zákazníka.

Inovativnost

Garáž TEGA je dodána zákazníkovi kompletně vyrobená s úplným příslušenstvím a dokončovacímu úpravami. Technologie prostorové, tedy 3D prefabrikace, která je při výrobě garáže použita, je nejvyšším stupněm prefabrikované stavební výroby. Kromě výrobně přesného provedení je typická velká úspora času pro zákazníka, minimální zatížení staveniště a příznivá cena daná vysokou mechanizací a opakovaností výroby.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz