Daikin Emura - pohledová interiérová klimatizace

Daikin Emura je označení nových bytových klimatizačních jednotek, v nichž se spojuje elegantní design a nejmodernější technologie.

Nominace čís.: 6
Přihlašovatel: Daikin Airconditioning Central Europe - CR
Nominace od: Vega spol. s r.o.

Popis

Vývoj prvků úplně nového klimatizačního systému pro bytové použití začal Daikin Europe před několika lety. Výsledek byl představen začátkem roku 2010 a je skutečně působivý: inovativní tvar nástěnné jednotky, zhotovení z prvotřídních materiálů, výjimečná kvalita zpracování, pozoruhodná technologie a úspory energie. Daikin Emura znamená pozoruhodné spojení elegantního designu a nejmodernější technologie. Zároveň je první sérií Daikin Split, která byla navržena a vyrobená v Evropě.

Výhody použití

Kde funkce výrazně ovlivňuje určité prvky designu výrobku, tam může moderní digitální technologie osvobodit designéry. Ti nyní mohou stěsnat tolik různých funkcí do tak malého prostoru, že vzhled moderních produktů založených na digitální technice již nemusí mít viditelnou souvislost s tím, co dělají. Bytová klimatizace DAIKIN emura je charakteristická ladnými oblými tvary, přívětivými, nerušivými rozměry a vykovává mnoho funkcí, jež lze dálkově ovládat.

Inovativnost

Nikdy dříve nebyla věnována tak velká pozornost designu a provedení klimatizačních jednotek. Daikin Emura představuje úsilí o jednoduchost. Je to hledání jedné velké myšlenky, místo shromažďování spousty malých nápadů, které netvoří příběh. Tento přístup, tedy vytvářet něco, co má velmi jednoduchou formu, ale zachovává si nejvyšší úroveň funkčnosti, je téměř vždy nejtěžší úkol. Výsledek ale stojí za to.

Další informace

INTRO | Stavebnictví a interiér | Stavební technika | AGROjournal | www.vega.cz